Vår i Skåne

Även om det kanske är sommaren som är min bästa årstid, så är det ändå något särskilt med våren. Det ger en försmak om vad som komma skall! Solen börjar värma, blommor kommer upp och träden får gröna knoppar. Om ni har chansen att ta er till Skåne nu under våren, gör det, för det är helt fantastiskt!

28 Apr 2022

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?