Vem älskar inte att resa?

Att resa är livet, det är det nog många som håller med mig om det. Att upptäcka andra delar av världen, det är ju helt fantastiskt. För att göra resan så bra som möjligt och för att underlätta för sig själv så kan det vara bra att ha ett så kallat resekort. Du kan läsa mer om olika alternativ av dessa kort hos Crediwizz. Vad innebär då ett resekort? Jo, det är helt enkelt ett slags kreditkort, som har en massa bra bonusar och förmåner för den som reser mycket. Idag är det ju rätt vanligt att välja kreditkort efter det man gör mest. Den som shoppar mycket har mest nytta av shoppingkort, den som kör bil mycket, den kan satsa på ett bensinkort och den som då reser mycket den har bra nytta av ett resekort.

Välja rätt sorts resekort

Idag finns det många olika aktörer som erbjuder resekort, så det kan vara bra att jämföra dem mot varandra. Det kan du få hjälp med av Crediwizz. Det du bör titta efter är vad för bonusar och förmåner som är kopplade och om och vad för avgifter det är som kan tillkomma. Ett bra resekort har så att du kan få en bra valutaväxling, en kompletterande reseförsäkring samt även att du kan tjäna bonus och ha en bra summa i kredit att använda dig av. 

Så gillar du som jag att resa och vill ha en extra trygghet, så är ett resekort ett bra val.

21 Oct 2021

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?