Även killar tänker på sitt utseende

Ibland blir jag nästan arg när jag tänker på hur vi killar stängs ute från vissa saker. Alltså, inte fysiskt stängs ute utan genom riktad reklam så ser man att vissa saker egentligen bara är tänkta att tilltala tjejer. Ta en sån sak som kroppsvård till exempel. Hur många reklambilder har du sett på en man som tar på sig lotion efter en dusch? Eller hur många reklamfilmer ser du om män som tar bort oönskat hår? Typ inga eller hur? Vi vill också göra oss snygga, och jag skäms inte ett ögonblick för att jag brukar boka vaxning i Malmö lite då och då. Jag har störande hår på ryggen jag vill ha bort, och även ner på rumpan där det inte är ok att vara för hårig. 

Nej, jag vaxar inte benen

Kvinnor som vaxar sig här i Malmö kanske har fler och större ytor än jag, men när jag har kommit till salongen så har jag alltid känt mig välkommen. Trots att jag nästan är den enda mannen i rummet. Jag tycker vi killar ska sluta skämmas för att vi vill se bra ut och är du,precis som ja, en kille som har hår på kroppen som du inte gillar så ta bort dem! Boka en vaxning i Malmö du med, eller i andra städer om du inte bor här. Du kommer att känna dig så jäkla nöjd efteråt, det lovar jag dig. Smärtan är bara tillfällig ;) 

28 Jan 2019

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?