Dags att infria nyårslöftet?

Har ni precis som jag gett ett nyårslöfte att börja träna mer och äta rätt? Jag sa redan förra året att jag skulle och nu har ju det kommit att bli vardag igen, efter alla helger. Så det kanske är dags nu att göra det jag sa jag skulle göra. Jag vill verkligen komma igång med träningen. Tänkte även testa Fitline Sport, som är kosttillskott. Jag tänkte att jag ska skaffa ett gymkort. Det finns ett gym ganska så nära där jag bor. Sedan funderar jag även på att ta upp en sport igen. Jag spelade fotboll som ung. Det vore skoj att kunna få göra det igen, även om det är på amatörnivå.

Måste börja tänka på vad jag äter

Nu när alla helger med god mat är över, så är det även dags att tänka på vad man äter. Jag har under jul och nyår och även veckan efter ätit alldeles för mycket och alldeles fel. Jag har säkert gått upp flera kilo. Så ska se om jag även kan hitta ett bra kosttprogram att följa. I alla fall på veckorna. Sedan på helgen kan man ju äta lite godare. Inte bra att sätta förbud, för då kommer man inte klara det. Men tränar man som man ska och äter som man ska under veckorna, så är det ju helt ok att unna sig det man vill när helgen kommer. Det så länge man inte överdriver om man så säger. 

6 Jan 2020

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?