Skönt att få flyttstädat

Det är äntligen dags för mig att flytta. Ska bli så skönt! Jag ska byta min lilla etta till en stor etta, så nu har jag packat i flera dagar. Det jag har kvar är att städa och det finns faktiskt roligare saker att göra. Vädret är på topp och jag vill bara vara ute och chilla med mina killar. Vi hittar på så mycket skoj, mest åker kör vi moves på rullbrädan i Rålisparken.

Nån annan ska flyttstäda

Jag har letat efter någon som kan hjälpa mig att flyttstäda, jag vill inte ha höga böter för att det inte är tillräckligt städat. Sagt och gjort, hittade jag en flyttstädning i Stockholm som har lovat att jag inte ska få böter. De är billiga, eftersom jag inte har så mycket på kontot behöver jag nån som kan göra det som jag har råd med. De verkar schyssta och de säger att de gör det på en timme! En timme, det är mina takter!

Sommarjobbet tar tid

Jag har fått sommarjobb. Det var inte lätt, ska jag säga. Så många gånger som jag har gått in och frågat efter jobb. Jag fick många nej, nä, du är för ung, men till sist fick jag ett i en butik. Och eftersom jag jobbar, är jag helt slut när jag kommer hem. Då är det så mycket bättre att jag har hittat Städenergi, eller Flyttstädning i Stockholm, eller vad de heter. Så nästa gång du flyttar, anlita dem du med!

16 Jun 2017

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?