Smart rekrytering

När man talar om rekrytering så är det ofta ett företag eller en rekryteringsfirma som sysslar med detta då de behövs ny personal. När man ser en annons om jobb så har denna annons föregåtts av en massa arbete och det kommer även vara en massa arbete efter att man kallats till intervju. Det är det som en rekryteringsprocess. Det finns en smart rekrytering Lund och det via Gigstep. Grejen med Gistep är att de är nytänkande och har olika former av jobb för den som söker och olika sorters personer för den som söker personal. Det som detta företag kan göra är att du som är arbetsgivare har möjlighet att välja vilken uppdragsform du vill. Giggare, frilans eller en fast anställning. 

För dig som vill bli rekryterad

Gigstep finns även där för sådana som dig och mig, som letar jobb. Det som de har är olika sätt att jobba på. Du kan jobba som giggare, som frilansare eller bli anställd. Det finns många möjligheter med detta företag. Det finns fasta så väl som tidsbegränsade uppdrag så väl som det går att vara sin egen och det genom att frilansa. Om du vill så kan du bli en giggare, och då kan du bestämma om du vill göra korta uppdrag, vara din egen eller anställas av Gigstep. Detta företag har därmed en massa bra valmöjligheter för både arbetsgivare och de som söker arbete på olika sätt.

10 May 2021

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?