Tankar kring Idol, och framtiden

Grattis Tusse till vinsten i Idol 2019! Jag kan väl ärligt säga att jag höll på Freddie i finalen, men min riktiga favorit försvann tidigare. Jag ville gärna sett Astrid i final och hade då mer än gärna röstat på henne också. Jag har sett alla avsnitt i år, och precis som tidigare år så var det några som imponerade och några som jag inte gillade alls. har även läst en del om programmet och blev förvånad över hur få det är som följer artisterna på Instagram. Freddie hade tydligen bara strax under 6 000 följare. Det blir inte lätt att bygga upp en bas med fans om man inte redan nu har hundratusentals följare. 

Vad händer med vinnaren nu?

Ja, han får väl ett skivkontrakt skulle jag tro. Och eftersom han bara är 17 år så har han gott om tid att skapa sig en framtid inom musikvärlden. Sen kommer han väl, som många andra, att stadga sig och bygga hus och bilda familj. Själv så har jag drömt om att bygga hus och kollade senast hos movehome.se/bygga-hus där de har en hel del snygga modeller. Det finns en häftig funktion där med som gör att man kan bygga sitt drömhus online, vilket jag givetvis har gjort. Nu gäller det bara att börja spara ihop till en kontantinsats innan drömmen kan bli verklighet. Tusse kommer säkert spara ihop till den snabbar, om hans karriär får fart. 

7 Dec 2019

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?