Tankar om framtiden

Med en fot i vuxenlivet

Jag kommer inte vara ung för evigt och det kommer en tid då jag kommer att få ta mer ansvar och se till att hoppa in i ekorrhjulet. Det kanske låter lite negativt, men så känner jag egentligen inte alls. Det är en spännande tid att stå med ett ben i vuxenlivet och det märktes ganska tydligt härom dagen. Jag satt online och kollade efter lediga lokaler i Helsingborg, som skulle kunna användas för att bygga en enorm skateboard-park, och märkte att jag samtidigt satt och tänkte på hur en av lokalerna skulle kunna användas till helt andra saker. Som lager till exempel, och snart satt jag där och kollade på lediga lokaler för olika ändamål. 

Timmarna gick snabbt

Ni vet hur det är! När man sitter och kollar grejer online för att lära sig mer så känns det som det gått 5 minuter fast det egentligen gått flera timmar. Så var det för mig när jag satt och drömde mig bort, in i framtiden. Jag läste massor om lediga kontorslokaler i Helsingborg, och tänkte på hur det skulle vara att ha ett eget företag med ett eget nytt kontor. Jag klickade på andra affärslokaler också och fantiserade om att öppna en egen butik. Tankarna fladdrade runt en hel del, men än så länge har det inte blivit något konkret av det hela. Men hur gick det med lokalen för skateboardparken? Jo, jag hittade två lämpliga så nu ska vi kontakta mäklaren för att se om det ens är möjligt att hyra för det ändamålet! 

11 Aug 2019

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?