Vad gör man i Katrineholm?

Jag tror inte det spelar någon roll var man bor! En kille i Borås tycker nog att den staden är jättetråkig och en tjej från Bromölla tänker nog likadant om sin hemort. De som bor i Katrineholm är säkert inget undantag men kommer man utifrån så kan man se alla de saker som invånarna kanske inte märker. Som deras skatepark till exempel! Den är hur bra som helst. Det är nästan så man ringer till en flyttfirma bara för den saken. Men så var det där med städningen... Jag kan ju städa alltså, men slipper gärna. Hos Flyttstädkatrineholm.se kan man i och för sig få hjälp skulle jag tro. 

3 kul saker man kan göra i Katrineholm

Förutom skateparken så finns det en hel del kul grejer man kan hitta på om man är en ung kille i sina bästa år. 

  • Gokart - Valla Raceway är ett ställe där man kan få köra så det ryker. Att köra gokart är ruskigt roligt och det känns som man sitter i en F1 bil. 
  • Djulö - Här finns det både bad och minigolf vilket är två grejer jag gillar att göra på sommaren. 
  • Bowling - Jodå, de har en suverän bowlinghall också där man kan rulla kloten och höra ljudet när käglorna faller. 

Så vem vet, kanske blir det att man hyr in en bra firma för flyttstädning och en flyttbil och tar sitt pick och pack och drar till Katrineholm. Det är ingen dålig stad alls faktiskt. 

29 Jun 2020

Nabil hette killen som brukade skriva denna blogg. Han gick sista året på gymnasiet och tyckte om att skriva, åka skateboard, lyssna på musik, hänga med kompisar samt smida planer för framtiden. En dröm var att vandra från Skåne till Marocko, varifrån han härstammar, och en annan var att ge ut en självbiografi.

 

Denna blogg skrivs inte längre av Nabil, men den fortsätter att handla om livet i de sena tonåren. Förväntningarna och anspänningarna inför de kommande åren och steget ut i vuxenvärlden är stora. Allt ligger precis för ens fötter och kanske finns det viss oro för att man ska trampa fel. Vad ska man göra efter gymnasiet? Resa? Jobba? Studera? Vart ska man bo? Hur ska man försörja sig? Vem ska man bli?